jump to navigation

Fisk 14.02.2011

Posted by TabiWH in arbejde, generelt, uni.
Tags: , ,
trackback

Jeg synes pludselig jeg har så mange ting at lave, men ingen af dem er særligt ikke-hverdagsagtige. Jeg er på universitetet, jeg søger job, jeg køber ind, laver mad, gør rent osv. osv. Selvfølgelig får jeg også tid til nogle smutture ned i byen og til Glasgow (jeg manglede skitsebøger til uni), men der er ikke så meget vildt og spændende.

Jeg har fået fisk! Jeg har stadig Francis, men efter han har fået sit store akvarium har jeg fået mig seks små fisk til den lille bowle. Jeg kan ikke kende forskel på dem, så de hedder ikke noget, men de hygger sig vist meget godt.

Ellers går jeg og håber på et tidligt forår. Vejret er rimelig blandet med nattefrost, så regnvejr, så varmt solskin, så stormvejr, nogle dage lidt af det hele. I morges regnede det helt vildt, men i eftermiddags klarede det op og blev dejlig varmt, så jeg gik en tur ned i byen for at nyde det mens det varede. Der er vintergækker og krokus i mange områder og nogle steder er påskeliljer endda begyndt at komme op, så forhåbentlig kommer der ikke nogle tilbagefald til den kolde snefulde vinter.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: