jump to navigation

Vintertid 31.10.2010

Posted by TabiWH in arbejde, generelt, mennesker, uni.
Tags: , , , , ,
trackback

Bleh, det værste ved efteråret er at det bliver mørkt så tidligt, lyst alt for sent og der er for få lyse timer.

Jeg har travlt. Lige pt. er jeg ved at skrive et “proposal” til en dokumentar vi skal i gang med at lave, og det er ikke helt nemt når man ikke har prøvet det før. Men jeg tror lige det går. I de andre fag begynder lektierne også så småt at blive vigtigere, når vi nu nærmer os midten af dette semester. Det kan godt være lidt stressende ind i mellem, men jeg skal nu nok få nået det hele, selvom det sidste måske bliver lidt panik-agtigt, som sædvanlig.

I torsdags startede jeg på mit nye “arbejde”. Det er ikke så meget et rigtig arbejde, som det er et projekt. Vi tager ud på skoler i nærheden og hjælper elever med at finde ud af hvad de skal med deres uddannelser. Mange ved ikke rigtig hvad de vil, så vi viser dem hvilke muligheder der er og hvorfor det er en god idé at få en god uddannelse. Hvis man kan engelsk, kan man læse mere om det her. Det er kun et par timer om ugen, men indtil videre det eneste job hvor jeg er kommet meget længere end ansøgningsstadiet, så det er vel en slags start.

Her i weekenden har jeg ikke lavet meget andet end at tage billeder på Centrestage. Var til en lidt blandet “Variety Night” i går aftes og en gospelkoncert her i eftermiddags. Det bliver sikkert også til et par ting i løbet af de næste par uger.

Og så er der ikke lang tid til jeg skal hjem på weekend!

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: