jump to navigation

Mission Fisk II 25.08.2010

Posted by TabiWH in generelt, tsk.
Tags: , ,
trackback

Sidst på eftermiddagen i mandags kørte jeg over til havecentret og fik købt mig et par fisk – Orson, en lille hvid og orange fisk og Jupiter, helt orange. De havde det begge fint, kunne lide deres nye hjem og blev fodret. Næste morgen så de stadig fine ud, men sidst på formiddagen stoppede Jupiter pludselig med at svømme og så rimelig død ud. Hvilket han også var. Jeg havde tjekket vandet, som så ud til at være okay, men tjekkede det lige en ekstra gang – stadig okay. Tog så de to små fisk tilbage til havecentret, hvor de også tjekkede vandet. Det fik det samme resultat og gav mig en ny fisk, Francis, i stedet for stakkels Jupiter. Spurgte også om Orson var helt rask, men det så ikke ud til at der var noget i vejen med ham, så jeg tog dem med hjem og fik dem puttet i akvariet, hvor de ser ud til at trives.

Orson er lidt en stenet fisk der godt kan lide at falde i staver over ting og en gang i mellem tage sig en lille svømmetur rundt i akvariet. Han kan bedst lide maden når den er faldet helt ned til bunden og han kan suge den op mellem stenene. Francis, derimod, er en noget hyper fisk der svømmer rundt over det hele, spiser når der bliver serveret, undersøger planterne og engang imellem poker Orson, hvis han savner noget selskab eller har glemt at han deler med en anden fisk.

Forhåbentlig er de begge to så raske som de ser ud. Måske køber jeg en tredie lille fisk til at holde dem med selskab, når de har vænnet sig helt til deres nye sted.

Reklamer

Kommentarer»

1. Fufler - 25.08.2010

Awww.. Tillykke med fisk. Jupiter – may you rest in peace.

Also, elsker din beskrivelse af fiskene! Hvem kunne vide fisk har personlighed!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: